zondag 20 augustus 2006

Weer eens een 10km wedstrijd

Zo weer terug uit Aalten. Vorig jaar in Hoevelaken m'n eerste en enige 10km wedstrijd gelopen en nu zo in de voorbereiding voor de estafetterun in Winschoten maar eens een testloop doen.

Bij aankomst heb ik de auto geparkeerd bij Super de Boer (kom ik later nog op terug , grrrr..).
Het is gezellig druk en ik zie direct al een aantal CnR's staan bij het "secretariaat": Ronald Moska en Jannemien. Zij hebben zich al omgekleed. Nu pas besef ik dat ik Ronald M. toch al meerdere keren gezien heb maar niet beseft dat hij Chat'n'Moska was.
Maar goed, ik kom ook om te lopen, dus even omkleden, wat warmlopen en de doorkomst en finish van Floor en Geert bekijken. Floor 2e in haar klasse in 20:46 en Geert 5e in 18:12. Klasse!
Bij de start ontmoet ik Ze Big Bozz himself. Kan niet missen met z'n Chat'n'Run shirt.
Bij de start vliegt Dick al direct weg en even later zie ik Jannemien ook voor mij. Wat start die snel zeg! Toch maar proberen bij te blijven. We hebben al direct te maken met vals plat en harde wind (bui in de buurt). De eerste ronde van 2,5 gaan in precies 10min, oei dat is te snel. Jannemien gaat te hard voor mij, maar nee toch niet, ze houdt nu ook in en dan ga ik haar voorbij.
Tweede en derde ronde in 11min en laatste in 11:20. M'n doel niet bereikt, ik wilde onder de 43min. Jannemien komt toch nog vlak na mij binnen (13s) en Ronald M. op precies een minuut. Dick zat al bijna in het cafxc3xa9.
Na het douchen en omkleden nog even gezellig op een terrasje op de Markt gezeten met Geert, Dick (die zaten er al lang), Jannemien, Floor, Ronald M., Eveline (m'n dochter, was ook mee als supporter) en ikzelf.
Tja, en nu komt het: om half negen lopen we naar Super de Boer en wat schetst mijn verbazing? Ze hebben mijn auto opgesloten achter hekken, op slot. Ik kan niet weg??
Gelukkig tref ik nog 2 mensen van de organisatie aan en na wat omzwervingen in hun auto konden we na ruim een half uur toch nog van het terrein af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten