zaterdag 25 januari 2014

Stroese Zand

Een gedeelte van Google Maps is onleesbaar gemaakt. Het betreft de Generaal Kootkazerne en de Majoor Mulder kazerne. Dit gebied bevind zich net boven Stroe. Ik heb dit rondje van 14 km uitgezet en waar mogelijk proberen te ontdekken of er geen hekken zijn zoals vorige week. Maar zo zou het moeten gaan.

De auto parkeer ik op deze parkeerplaats, net even boven de A1. Wanneer ik uitstap kan ik de A1 ook goed horen, althans de auto's die er op rijden. Het weer is een wat grauw, maar het is wel droog.

Net achter deze bosjes is de A1.

In dit gebied (Boeschoten) liep ik in december ook al eens.

Eigenlijk had ik hier een filmpje moeten maken. Toen ik aan kwam lopen zag deze makker er gevaarlijk uit en rende wild blaffend op me toe. Wanneer ik stop om even een foto te maken lijkt 'ie ineens een beetje verlegen.

Op het Stroese Zand is het niet altijd even rustig vermoed ik zo.... Dit is de speeltuin voor tanks. Het hele gebied aan de oostzijde van de kazernes is vergeven van dit soort racebanen.

Hier kun je in een 360 graden view goed zien dat hier flink gereden wordt met tanks.

Ik ben weer op mijn eindpunt, de Majoor Mulder kazerne, na 14,5 km in 1 uur en 30 minuten. Lekker gelopen maar wel zwaar op het mulle en soms zompige zand.

Voor alle foto's: klik hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten