zondag 28 september 2014

Oud Reemst

Eerst naar de bevestigingsdienst van Richard Roest in Nijmegen. Hij gaat een nieuwe gemeente stichten in de Waalsprong, een grote nieuwe wijk boven de Waal. Was een mooie dienst. Hoe bereik je mensen in een nieuwe wijk met mooie huizen en auto's waarbij man en vrouw allebei werken? Achter die façades gaan ook vaak zoekende mensen schuil, aan het eind van hun latijn. Hen vinden en bij het Koninkrijk van God betrekken, dat is de opdracht.

Op de terugweg rijd ik binnendoor over Otterlo en parkeer de auto bij Oud Reemst. Heerlijk weer, perfect om een stukje te gaan lopen. Heerlijk ook om na zo'n kerkdienst even je gedachten verder te laten gaan.

Eerst een stukje richting het wildviaduct dat dit gebied met de Hoge Veluwe verbindt.

De hei is nog paars maar de gloed is er af.


Ik steek de weg tussen Arnhem en Ede over en loop een stuk parallel aan de A12. Na 12 km kom ik bij een hek en kan ik niet verder. Ik wurm me toch maar bij een draaihek er tussendoor zodat ik weer verder kan.


Bij de bomenrij is de Reemstlaan weer.

Dit keer aardig wat mensen tegengekomen die ook genieten van het weer en de natuur. Na ruim 14 km ben ik weer terug bij de auto in 1 uur en 26 minuten.

Voor alle foto's: klik hier

1 opmerking: