vrijdag 2 maart 2012

Lente

Van 2012-03-02
Zo zaten we nog in de vrieskou, zo zitten we weer in de warmte. Even een rondje over het Wekeromsche Zand. Heerlijk om zo weer in de zon te lopen. We hebben daar deze week lang op moeten wachten maar eindelijk breekt de zon vandaag door. De vogels hebben ook zin in het voorjaar, de lucht is vol van hun gezang.
Aan het aantal berichten om m'n blog kun je  afleiden dat het niet zo lekker gaat met lopen. Ik heb de laatste weken wat meer blijvende last van de kuiten en andere ongemakken. Dat moet eerst maar eens weg zijn voordat ik weer langere afstanden ga doen.
Van 2012-03-02
Hier blijf ik even stil staan. Zo'n prachtige en rustgevende plek. En op meer plekken blijf ik lekker even stil staan. Dus verder alleen nog maar wat foto's....
Van 2012-03-02
Van 2012-03-02
Van 2012-03-02

3 opmerkingen:

 1. Het kwakkelen is nog niet echt over. Hou vol. Lopen is te leuk. Als je weer fit bent moeten we maar eens samen een of andere bergloop doen.
  grt
  Edwin

  BeantwoordenVerwijderen
 2. In zo'n gebied en met dit mooie loopweer wil je wel eindeloos door blijven lopen/geniet. Jammer dat je dat nu niet kunt. Sterkte met je kuiten. Mooie foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat moet het heerlijk zijn om in zo'n mooie omgeving te lopen. En lekkere afstanden lopen komt voor jou ook wel weer.

  BeantwoordenVerwijderen