zondag 5 oktober 2008

Webcam Hohe Salve

Webcam Hohe Salve (Tour de Tirol 10-12 oktober)

Webcam Hohe Salve

9 opmerkingen:

 1. Beste Ronald.
  We hebben de hele dag aan je gedacht. Hoe zal het met hem zijn. Net gestart, halverwege, aangekomen?
  Ik heb begrepen dat je weer hebt genoten. Heerlijk. Jammer dat het zo warm was, waardoor de de run niet uit kon lopen. Bij warm weer is dat met zo'n marathon voor een Hollander ook eigenlijk onmogelijk. Volgend jaar gewoon weer gaan. Dan misschien weer samen?! Een goede terugreis toegewenst.

  h.gr.
  Netty en Henk Jonker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat jammer, Ronald, dat het niet gelukt is de marathon uit te lopen. Ik hoop en verwacht dat de goede herinneringen aan de mooie omgeving en het genieten van de loop zelf dit snel laten vergeten.
  Een goed herstel toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. In een vlakke marathon klinkt nog maar 5 kilometer wel als te doen. Maar in dit terrein moet je dan nog minimaal een uur aan de bak. In de zon en met een vochttekort heb je de enige juiste, maar ook moeilijkste keuze gemaakt.
  En dat doen vele je al niet na.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, wat jammer. Maar je hebt wel prachtige foto's gemaakt. Echt schitterend.
  Het goede nieuws is natuurlijk wel dat je volgend jaar weer 'moet' om hem uit te lopen.
  Wat die rotmaag van je betreft: ik kan me voorstellen dat water erin blijft zitten, was er geen isotone sportdrank o.i.d? Of kun je daar ook niet tegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer pap, maar prachtige foto's! :)
  Tot over een week!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag Ronald,
  Je hebt weer prachtrige foto's gemaakt. de plekjes zijn herkenbaar van vorig jaar. De lucht is nu wel heel blauw. Jammer dat je moest uitstappen, maar ik kan begrijpen dat nog zo'n 5 km echt omhoog in de felle zon en met de problemen die je ondervond niet meer op te brengen was. In Ned. denk je, ach nog maar 5 km. Het is in de bergen wel een ander verhaal! Voor mij beginnen de laatste dagen van voorbereiding voor ik met de Veenendalers donderdag in de auto stap om op zaterdag 5 juli de Zermatt Marathon te gaan lopen in Zwitserland. Je hoort wel hoe het afloopt.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Beste Ronald,

  Jammer genoeg ben ik je niet tegengekomen, maar ik ben de 3e marathonloper uit NL van afgelopen zaterdag. Ben met je eens dat het erg zwaar was (aanzienlijk zwaarder dan vorig jaar) en dat dat idd voornamelijk aan de hitte te wijten was. Goede en verstandige beslissing dat je bent gestopt. Doorlopen kan vervelende consequenties hebben en bovendien waren de laatste 5 km in mijn optiek ook de zwaarste, zeker de laatste 2 kilometer. Hierbij was het voor mijn gevoel meer bergbeklimmen. Ik ben uiteindelijk gefinished in 5.22.00. Mischien tot volgend jaar, in ieder geval veel plezier bij het lopen!

  Groeten,
  Remco Visser

  BeantwoordenVerwijderen
 8. @Remco: volgens mij sta je bij mij op de foto, bij de start. Boven op de verhoging. Sta je net foto's te maken. Met nr 215.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ronald, veel succes bij de Tour de Tirol. Hopenlijk zijn de omstandigheden beter dan afgelopen weekend.

  BeantwoordenVerwijderen