donderdag 21 juni 2007

Rondje Heidsee


Vanmorgen om 05:30 uur vertrokken met Henk, Netty en Geert, een vriend van me. Het begin van de reis liep voorspoedig voor wat betreft de snelheid maar vanaf Keulen werd het steeds drukker en kregen we files, tot aan Zuid-Duitsland toe. Desondanks hielden we er de stemming goed in in de auto. Niet eens zoveel gepraat over de marathon maar over van alles en nog wat.
Om 16:45uur kwamen we aan in Lenzerheide, zo'n 2 uur later dan gepland. Onderweg veel regen gehad maar het gedeelte door Oostenrijk, Liechtenstein en Zwitserland mooi helder weer en af en toe zon. Echt genieten om weer in zo'n mooi landschap te rijden.
Henk en ik wilden nog voor het eten even een rondje om de Heidsee lopen (5km), dus snel de loopkleren aan. We waren niet de enige, meer lopers waren hun laatste training aan het doen.

Zoals je kunt zien is de lucht behoorlijk opengebroken en konden we genieten van de koele temperatuur (16gr) en het lekkere zonnetje. Op veel punten herkende ik het weer van vorig jaar, toen viel het rondje om het meertje me zwaar, nu blijkt het toch maar kort te zijn.
De voorspellingen voor zaterdag zijn ook nog steeds gunstig, onder de 20 graden en slechts een beetje regen, maar ook zon.
Morgen maar eens wat parcoursverkenning gaan doen, startnummers halen enzovoort.

4 opmerkingen:

 1. Oei, schrikken! Ja, het zijn lastige jongens, die kniexebn ;-)
  Gelukkig kun je goed relativeren en ben je geen slaaf van je loopprogramma. Even rustig aan dus, en dan komt jouw tijd wel weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Ronald, vervelend zo'n blessure. Je was net zo lekker bezig! Ik wens je een goed herstel en misschien kun je eind mei in Aalten weer gewoon volop met de wedstrijd meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hey pap,
  Hoe is het om daar weer te zijn? Is het weer net zo gaaf en zo mooi als vorig jaar? Echt heeeel veel plezier! (en kijk even op mijn site;-D)
  Gr, Eef

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Als voorbereiding al dagen vetarm gegeten en dan de hele gezinsvoorraad chips meenemen naar Zwitserland.......5 gezinszakken voor 2 personen in 4 dagen. Kijk even op de productinformatie voor jullie het verorberen.

  BeantwoordenVerwijderen