woensdag 20 juni 2007

Sponsoractie kinderkamp Bolivia

Ik heb besloten om ook mee te helpen aan het ondersteunen van het project van Bert en Letta van den Top die in het voorjaar van 2008 naar Bolivia hopen te gaan om een kinderkamp te organiseren in samenwerking met een artsen echtpaar dat daar al 17 jaar onder de armsten van het land werkt.
Ik heb gisteravond direct een mail rondgestuurd onder familie, vrienden, gemeenteleden enz. met het verzoek om dit project te ondersteunen door hen te sponsoren met een bedrag per gelopen km of voor de hele marathon. Ik ben verrast en blij dat er al zoveel toezeggingen in 1 dag zijn gekomen. Hartverwarmend! Het geeft het lopen van zo'n marathon een heel andere dimensie.
In hun brief schrijven Bert en Letta:
 
Bolivia is het armste land van Zuid-Amerika. In de hoog gelegen bergdorpjes in het Andes gebergte is de aarde erg arm, er groeit bijna niets. Veel kinderen worden ziek of sterven erg jong door een te kort aan vitamine en mineralen en medische zorg. Het artsen echtpaar Rik & Sabine Celie werken (17jr.),samen met een inheems medisch team, onder de armste bevolking.
 
Zij brengen daar, waar mogelijk is, medische zorg xc3xa9n Het Evangelie !
De kinderen krijgen vaak weinig aandacht omdat daar, gewoonweg, de tijd niet voor is en zij vaak al op jonge leeftijd moeten meehelpen met de dagelijkse werkzaamheden.

Wij hopen, zoals in Jakobus 4:15 staat, in het voorjaar van het jaar 2008, naar deze kinderen toe te gaan. Hen aandacht en liefde te geven, maar vooral ook over ,,de Liefde van de Here Jezusxe2x80x9d te gaan vertellen.
Wij hopen, samen met de fam. Celie, een Kinderkamp te organiseren voor de kinderen uit het Andes gebergte en dat zij daar een onvergetelijk Kinderkamp mogen beleven waar zij De Here Jezus mogen leren kennen d.m.v. de verhalen uit de Bijbel te horen.

Hierbij willen wij u vragen om het Kinderkamp te ondersteunen. De noodzakelijke middelen die nodig zijn voor dit kamp zijn o.a. voeding, overnachting, maar ook de praktische middelen zoals papier, scharen, lijm, kleurpotloden, kinderbijbels, flanelplaten en andere materialen welke nodig zijn voor een goed kinderwerk in Bolivia.

Om dit tot stand te brengen hebben wij jullie steun hard nodig !!


Het moge duidelijk zijn dat ik dit project van harte ondersteun en ik hoop dat ik veel geld zal kunnen inzamelen! Wanneer je dit leest en je ook mee wilt sponsoren, geef dat dan even aan in een reactie op dit bericht (met emailadres), dan stuur ik je een mailtje met meer informatie.

2 opmerkingen:

  1. Wowowowwww gefeliciteerd! Geniet er van. Enne, op naar een pr onder de 3:30! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ronald, Ik wens je erg veel plezier en succes toe met je marathon. Een mooi log is het trouwens.
    vrgr Arnold

    BeantwoordenVerwijderen